Köpvillkor

Fraktvillkor

Vi levererar per brev eller postpaket. Du ser alltid i samband med att du slutför ordern (Kassan, Steg 2/4) vad fraktkostnaden kommer att bli. Fraktkostnaden är baserad på vikten på de artiklar du beställer och räknas ut automatiskt. Aktuella fraktvillkor ser du genom att klicka här »

BREV
När totalvikten på din order understiger 2 kg levererar vi din order per brev. Pris: 20 - 79 kr beroende på vikt (du ser alltid aktuell kostnad i Kassan).

POSTPAKET
När totalvikten på din order överrstiger 3 kg levererar vi din order per postpaket. Pris: 130 - 190 kr beroende på vikt. Postpaket levereras till ditt utlämningsställe. Du får därefter en avi i brevlådan som du kan använda för att hämta ditt paket. Du kan alltid se paketets kollinummer, och var det befinner sig, genom att logga in på "Din sida".

Betalningsvillkor

Du kan välja att betala via kortbetalning, Internetbank eller Paysonkonto.

KORTBETALNING
Du kan betala med ditt VISA eller MasterCard. Ingen avgift tillkommer. Alla betalningar hanteras av vår partner Payson.

INTERNETBANK
Om du är ansluten till Internetbanken hos din bank (Nordea, SEB, Swedbank eller Handelsbanken) kan du betala till oss via din Internetbank.
När du väljer att genomföra ett köp öppnas ett nytt fönster med din Internetbank, där du får logga in som du brukar. Därefter registrerar du en betalning till vårt konto och anger köpesumman på din order, samt ditt ordernummer (dessa visas i samband med att köpet slutförs). Du godkänner där köpet, och pengarna dras sedan direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen. Ingen avgift tillkommer.

PAYSONKONTO
Om du har ett Paysonkonto, kan du använda detta för att betala i vår Internetbutik. Ingen avgift tillkommer.

Leveranstid

På varje artikel i butiken anges beräknad leveranstid. Leveranstiderna är förväntade leveranstider till ditt utlämningsställe och vi garanterar inte att artiklarna kommer fram inom angivna antalet vardagar då oförutsedda förseningar kan uppstå. Skulle en sådan försening uppstå kontaktar vi dig per e-post eller telefon.

Till vissa delar av Norrland och till Gotland levererar Posten med en dags fördröjning, denna är inte inräknad i den beräknade leveranstid vi anger i butiken.

Godssökning

Då vi levererar din order per postpaket skickar vi paketets kollinr till dig via e-post. Med hjälp av detta kan du följa var ditt paket befinner sig på "Din sida".

Reklamationer

Vid en eventuell reklamation skall du fylla i ett formulär som du finner genom att klicka här. Vi får då den information vi behöver, och du erhåller information om hur du returnerar varan. Erhållande av returnummer är ej att likställa med godkänd reklamation. Vid godkänd reklamation återbetalar vi dig för varan samt fraktkostnaden genom insättning på det konto som du angett i formuläret.

Retur

Du har full returrätt inom 14 dagar. Villkoret är förstås att du inte har använt varan samt att den returneras i originalemballage.  Vid en eventuell retur skall du fylla i ett formulär som du finner genom att klicka här. Vi får då den information vi behöver, och du erhåller information om hur du returnerar varan. Vid retur står du själv för fraktkostnaden. Ordernr och returnummer skall medfölja varan. Är frakten ej betald eller saknas någon handling återsänds varan till dig. Du får dina pengar inbetalda på det konto du angett i formuläret, så det är viktigt att du anger dina kontouppgifter korrekt.

Garantier

Ett års garanti gäller på alla artiklar.

Övrigt


    * Alla priser inkluderar moms, f.n. 25%.
    * Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning. Eftersom vi också säljer direkt till kund i butik kan vissa varor vara slut utan att vi har hunnit uppdatera i webshopen. Självklart meddelar vi om detta.
    * Vi förbehåller oss rätt till prisändring utan föregående avisering.
    * Färgavvikelser på produkter kan förekomma p.g.a. återgivningen kan variera på olika bildskärmar.
    * För paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig för kostnaderna.
    * Vi reserverar oss för eventuella fel i skrift på hela sidan.
    * Vi polisanmäler alla falska beställningar och bedrägeriförsök.
    * Butiken drivs av:
      Anna Veronica Design Collection
      Stora Backa Mellangården
      661 94 SÄFFLE

      E-post: Klicka här